Гарячі бутерброди з сардинами під сирною скоринкою. У цьому рецепті ми використовуємо рибу з консерви

Інгредієнти
| Батон — 4 скибочки | |
| Сардини — 1 банку | |
| Сир твердий — 150 гр. |
Як приготувати Гарячі бутерброди з сардинами
Чудова гаряча закуска і улюблена багатьма, особливо дітьми – це гарячі бутерброди. Зазвичай їх роблять з ковбасою, але в цьому рецепті я пропоную замінити ковбасу на сардини. Але всі діти люблять рибу, але, можливо в такому варіанті вона їм більше сподобається
Покроковий рецепт

1. Скибочки батона запекти в тостері.

2. Сардини розім’яти з рідини з консерви.

3. На скибочки батона викласти масу з сардин.


4. Сир натерти на крупній тертці і посипати бутерброди зверху.

5. Запекти в мікрохвильовій печі 2 хвилини до повного розплавлення сиру.