.
Інгредієнти
Ріпчаста цибуля – . | |
Морква – . | |
Свинина . | |
Гречка – . | |
Зелень – . | |
Спеції – . | |
Сіль – . |
Як приготувати Гречка з м’ясом
Покроковий рецепт
М’ясо промити, порізати на шматочки. Обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі. Потім додати води і тушкувати 20-30 хвилин до напівготовності (в залежності від розміру м’яса).
Гречану крупу замочити у воді (залишити на 20-30 хвилин поки гаситься м’ясо).
Цибулю дрібно порізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.
Коли вода з сковороди википить, додати рослинне масло і закинути цибулю і моркву. Обсмажити до золотистого кольору.
Засипати вимоченої гречкою і залити водою, так щоб приховувало водою, посолити. Тушкувати до готовності.
При подачі посипати зеленню. Приємного апетиту!