Гречка з мясом

Гречка з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля – .
Морква – .
Свинина .
Гречка – .
Зелень – .
Спеції – .
Сіль – .

Як приготувати Гречка з м’ясом

Покроковий рецепт

М’ясо промити, порізати на шматочки. Обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі. Потім додати води і тушкувати 20-30 хвилин до напівготовності (в залежності від розміру м’яса).

Гречану крупу замочити у воді (залишити на 20-30 хвилин поки гаситься м’ясо).

Цибулю дрібно порізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.

Коли вода з сковороди википить, додати рослинне масло і закинути цибулю і моркву. Обсмажити до золотистого кольору.

Засипати вимоченої гречкою і залити водою, так щоб приховувало водою, посолити. Тушкувати до готовності.

При подачі посипати зеленню. Приємного апетиту!