Час приготування: 1 год 15 хв.
.

Інгредієнти
Кількість порцій: 1
| Ріпчаста цибуля — . |
| Морква — . |
| Свинина . |
| Гречка — . |
| Зелень — . |
| Спеції — . |
| Сіль — . |
Як приготувати Гречка з м’ясом
Покроковий рецепт
1

М’ясо промити, порізати на шматочки. Обсмажити в глибокій сковороді на рослинному маслі. Потім додати води і тушкувати 20-30 хвилин до напівготовності (в залежності від розміру м’яса).
2

Гречану крупу замочити у воді (залишити на 20-30 хвилин поки гаситься м’ясо).
3

Цибулю дрібно порізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці.
4

Коли вода з сковороди википить, додати рослинне масло і закинути цибулю і моркву. Обсмажити до золотистого кольору.
5

Засипати вимоченої гречкою і залити водою, так щоб приховувало водою, посолити. Тушкувати до готовності.
6

При подачі посипати зеленню. Приємного апетиту!