Грибне печеня з грибами і картоплею в горщиках

Грибне печеня з грибами і картоплею в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цю страву можна їсти з звичайним салатом з помідорів і огірків, дуже пікантно й дуже смачно.

Інгредієнти

м’ясо – 1кг
цибуля ріпчаста – 2-3 головки
гриби – 200гр
сіль,приправи – за смаком
майонез – 100гр
вода – 100гр

Як приготувати Грибний печеня з грибами і картоплею в горщиках

Хочу поділитися одним рецептом який з року в рік , з покоління в покоління готується все смачніше і смачніше. Для приготування цієї страви на сім’ю з 3-4 чоловік, знадобиться 1 кг свіжого м’яса. Ріпчасту цибулю зробить блюдо м’якше і додасть пікантного запаху, достатньо буде 2 головки. Гриби додадуть аромат страви, знадобиться 200 гр.

Для засолювання такої порції можна зробити за смаком, так само і з приправами, можна додавати на будь-який смак. Маринувати можна в 100 гр майонезу або кетчупу (на Ваш розсуд). Потрібно ще 100 гр води, в процесі поясню для чого…

Покроковий рецепт

Дістаємо м’ясо, нарізаємо невеликими кубиками, щоб м’ясо добре запеклось і було м’якше

Очищаємо картоплю, куди ж без неї)

Обов’язково так само як і м’ясо робимо нарізку не сильно крупно, інакше страва втратить вишуканість

Потім засинаю перець і сіль

Додаємо гриби…. Мммм зараз пишу рецепт і вже відчуваю неймовірний запах з кухні. І так трохи відволіклася , гриби можна будь у мене це печериці.

Додаємо майонез або кетчуп у мене це майонез і розмішуємо , (я пробувала і майонез і кетчуп теж оригінально вийшло).


Укладаємо в горщики , заливаємо водою, але трохи, буквально на денце (щоб просто не пригоріло)

Ставимо в духовку. Духовки у всіх різні, тому орієнтуйтеся по готовності. Я зазвичай ставлю на 1 годину.
Воду яку ми залили в кінці служить бульйоном, тому перед подачею на стіл можна залити бульйоном наше творіння вишукане
Приємного всім апетиту.