Цю страву можна їсти з звичайним салатом з помідорів і огірків, дуже пікантно й дуже смачно.
Інгредієнти
м’ясо – 1кг | |
цибуля ріпчаста – 2-3 головки | |
гриби – 200гр | |
сіль,приправи – за смаком | |
майонез – 100гр | |
вода – 100гр |
Хочу поділитися одним рецептом який з року в рік , з покоління в покоління готується все смачніше і смачніше. Для приготування цієї страви на сім’ю з 3-4 чоловік, знадобиться 1 кг свіжого м’яса. Ріпчасту цибулю зробить блюдо м’якше і додасть пікантного запаху, достатньо буде 2 головки. Гриби додадуть аромат страви, знадобиться 200 гр.
Для засолювання такої порції можна зробити за смаком, так само і з приправами, можна додавати на будь-який смак. Маринувати можна в 100 гр майонезу або кетчупу (на Ваш розсуд). Потрібно ще 100 гр води, в процесі поясню для чого…
Покроковий рецепт
Дістаємо м’ясо, нарізаємо невеликими кубиками, щоб м’ясо добре запеклось і було м’якше
Очищаємо картоплю, куди ж без неї)
Обов’язково так само як і м’ясо робимо нарізку не сильно крупно, інакше страва втратить вишуканість
Потім засинаю перець і сіль
Додаємо гриби…. Мммм зараз пишу рецепт і вже відчуваю неймовірний запах з кухні. І так трохи відволіклася , гриби можна будь у мене це печериці.
Додаємо майонез або кетчуп у мене це майонез і розмішуємо , (я пробувала і майонез і кетчуп теж оригінально вийшло).
Укладаємо в горщики , заливаємо водою, але трохи, буквально на денце (щоб просто не пригоріло)
Ставимо в духовку. Духовки у всіх різні, тому орієнтуйтеся по готовності. Я зазвичай ставлю на 1 годину.
Воду яку ми залили в кінці служить бульйоном, тому перед подачею на стіл можна залити бульйоном наше творіння вишукане
Приємного всім апетиту.