В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.
Інгредієнти
огірок – 2 шт. | |
кукурудза консервована – 1/2 баночки | |
червона або чорна квасоля консервована – 1/2 баночки | |
червоний солодкий перець – 1 шт. | |
авокадо зрілий – 1 – великий | |
кінза свіжа – 1/2 склянки, нарізаної | |
помідори черрі – 250 гр половину червоного, наполовину жовтого овочу | |
Для заправки салату: | |
оливкова ароматне масло – три ст. ложки | |
морська сіль тонкомолота – за смаком | |
гірчиця – одна чайна ложка | |
сік лайма – 2 ст. ложки |
В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.
Покроковий рецепт
У глуюбокий салатник висипати консервовану квасоля і кукурудзу.
Огірок (якщо шкірка товста, її можна зрізати) нарізати невеликими кубиками.
У червоного перцю видалити плодоніжки і насіння, порізати кубиками.
У очищеного авокадо видалити кісточку, потім нарізати невеликими кубиками м’якоть.
Помідори черрі порізати навпіл. Для контрасту я використовувала половину червоних помідорів і половину жовтих.
Потім дрібненько нарізати пучок кінзи. Всі підготовлені і порізані інгредієнти закинути у велику глибоку чашку.
Після цього можна приготувати спеціальну заправку. В окремій невеликій мисочці з’єднати оливкову олію, а також сіль, солодку гірчицю і сік лайма. Перемішати інгредієнти.
Влити заправку в салатник і все гарненько перемішати. Потім подавати до столу. Приємного апетиту!