Лечо з болгарського перцю і помідорів – смачна закуска до столу
Інгредієнти
Болгарський перець – 1 кг. | |
Помідори – 0,5 кг. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком |
Зазвичай лечо – це консервована заготівля на зиму. Але це блюдо можна сміливо використовувати як основне для обіду або вечері і без консервації. Або як підливу до гарніру. Приготоване з сезонних овочів – воно саме смачне і ароматне. Можна також робити і з заморожених. Всім любителям болгарського перцю сподобається
Покроковий рецепт
1. Цибулю помити, очистити і нарізати четвертинками.
2. Обсмажити злегка на рослинній олії.
3. Перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати смужками.
4. Додати до цибулі, посолити і поперчити і накрити кришкою.
5. Помідори помити, порізати на шматки і додати до перцю з цибулею. Знову накрити кришкою і тушкувати до готовності.
6. Ось таке гарне, корисне і яскраве блюдо вийшло. При цьому вона абсолютно не калорійне