Лечо з болгарського перцю і помідорів

Лечо з болгарського перцю і помідорів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лечо з болгарського перцю і помідорів – смачна закуска до столу

Інгредієнти

Болгарський перець – 1 кг.
Помідори – 0,5 кг.
Цибуля – 2 шт.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Лечо з болгарського перцю і помідорів

Зазвичай лечо – це консервована заготівля на зиму. Але це блюдо можна сміливо використовувати як основне для обіду або вечері і без консервації. Або як підливу до гарніру. Приготоване з сезонних овочів – воно саме смачне і ароматне. Можна також робити і з заморожених. Всім любителям болгарського перцю сподобається

Покроковий рецепт

1. Цибулю помити, очистити і нарізати четвертинками.

2. Обсмажити злегка на рослинній олії.

3. Перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати смужками.

4. Додати до цибулі, посолити і поперчити і накрити кришкою.


5. Помідори помити, порізати на шматки і додати до перцю з цибулею. Знову накрити кришкою і тушкувати до готовності.


6. Ось таке гарне, корисне і яскраве блюдо вийшло. При цьому вона абсолютно не калорійне