Мариновані шампіньйони з прянощами по швидкому рецептом

Мариновані шампіньйони з прянощами по швидкому рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Мариновані шампіньйони з прянощами по швидкому рецептом

Готуються мариновані шампіньйони дуже швидко, а використовувати їх можна в якості закуски до будь-яких страв з курки і яловичини.

Інгредієнти:

– тростинний цукор-пісок (18 г);

– білий салатний цибулю невеликий (одна штука);

– запашний і чорний перець горошком (дванадцять штук);

– свіжі білі печериці (560 м);

– рафінована олія соняшникова (120 мл);

– кам’яна сіль крупномолотая (одна чайна ложка з гіркою);

– мелені зерна коріандру (одна щіпка);

– столовий оцет (18 мл);

– великі часточки часнику очищені (чотири штуки);

– лист лавровий (три штуки).

Печериці очистити від дрібного сміття, потім промити і нарізати великими шматками, після цього поставити на середній вогонь сковорідку, викласти в неї нарізані гриби і при постійному помішуванні обсмажувати їх п’ять хвилин без масла.

Після цього приготувати для грибів розсіл, а для цього потрібно підготувати миску, влити в неї столовий оцет в необхідній кількості, а також соняшникову олію, додати крупномолотую сіль, коріандр, цукровий пісок, перець горошком і три лаврових листа.

Перемішати розсіл і перелити його в ту сковорідку, де готуються гриби, при частому помішуванні готувати печериці ще десять хвилин.

По закінченні вищевказаного часу перекласти гриби в скляну банку, влити додати гарячий розсіл, додати очищений цибулю, нарізану часточками, а також рубаний часник. Перемішати вміст банки, закрити кришкою і залишити в прохолодному місці на всю ніч, а на наступні день приготовані печериці можна подавати до столу.