Мексиканський салат з квасолею, авокадо і черрі

Мексиканський салат з квасолею, авокадо і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, можна приготувати не складний квасолевий мексиканський салат з «цікавою» заправкою.

Інгредієнти

помідори черрі – 200 грам
червона квасоля консервована – 1 банку
кукурудза консервована – 1 банка
великий лук соковитий – одна цибулина
великий авокадо зрілий – одна штука
солодкий перець – одна штука болгарський
Для заправки салату:
оливкова ароматне масло – три ст. ложки
гірчиця – одна чайна ложка
морська сіль тонкомолота – за смаком
столовий оцет – дві ст. ложки
кінза – пучок
сіль – за смаком

Як приготувати Мексиканський салат з квасолею, авокадо і черрі