Якщо хтось Вам скаже , що курка — це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.

Інгредієнти
| Курячі грудки — 4 шт. |
| Розмарин — 2-3 гілочки |
| Цибулина — 1 шт. |
| Поидоры черрі — 12-20 шт. |
| Сіль і перець — За смаком |
| Оливкова олія — 1-2 чайних ложки |
| Вершкове масло — 1-2 скибочки |
| Зелень будь — яка- За смаком |
| Тертий сир — 50 гр. |
Як приготувати Смачні смажені курячі грудки
Якщо хтось Вам скаже , що курка — це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.
Покроковий рецепт

Візьмемо всі необхідні інгредієнти , щоб вони у нас були під рукою .
Перше, з чого ми почнемо буде маринівка м’яса :
Курячі грудки промиємо під теплою водою , викладемо на тарілку . Почистимо і поріжемо цибулю , 2-3 гілочки розмарину і капніть оливковою олією ( у мене воно з холодильника , тому такими шматками) . Все це починаємо вминать в курочку , а потім залишаємо хвилин на 5-10 , тим самим курка вбере в себе всі аромати і це додасть їй пікантності .

В цей час розігріємо скороводу і розтопити на повільному вогні вершкове масло . Поки масло плавиться , виділяючи прекрасний аромат , ми помиємо і поріжемо навпіл помідори черрі , подрібнити будь-яку обрану Вами зелень і натремо сир .
Викладаємо грудку на сковороду ( маринад прибираємо ложечкою ) і обсмажуємо з двох сторін . Після додаємо помідори і кілька хвилин тушкуємо , щоб черрі стали м’якими і пустили сік .

Далі, засипаємо тертим сиром , закриваємо кришку і вимикаємо плиту.

Ви розумієте , про що я ? Так-так , сир розплавиться і розтечеться , що вже говорити про тих ароматах , які будуть наповнювати Вашу кухню.

Трохи присипати меленим перцем і подрібненими травами готове м’ясо.

Ось така краса вийшла у мене сьогодні. Приємного апетиту!