Якщо хтось Вам скаже , що курка – це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.
Інгредієнти
Курячі грудки – 4 шт. | |
Розмарин – 2-3 гілочки | |
Цибулина – 1 шт. | |
Поидоры черрі – 12-20 шт. | |
Сіль і перець – За смаком | |
Оливкова олія – 1-2 чайних ложки | |
Вершкове масло – 1-2 скибочки | |
Зелень будь – яка- За смаком | |
Тертий сир – 50 гр. |
Якщо хтось Вам скаже , що курка – це занадто просте і быстронадоедающее блюдо , не вірте ! І доказом того, буде мій рецепт смачних смажених курячих грудок .. М-м-м .. як смачно.
Покроковий рецепт
Візьмемо всі необхідні інгредієнти , щоб вони у нас були під рукою .
Перше, з чого ми почнемо буде маринівка м’яса :
Курячі грудки промиємо під теплою водою , викладемо на тарілку . Почистимо і поріжемо цибулю , 2-3 гілочки розмарину і капніть оливковою олією ( у мене воно з холодильника , тому такими шматками) . Все це починаємо вминать в курочку , а потім залишаємо хвилин на 5-10 , тим самим курка вбере в себе всі аромати і це додасть їй пікантності .
В цей час розігріємо скороводу і розтопити на повільному вогні вершкове масло . Поки масло плавиться , виділяючи прекрасний аромат , ми помиємо і поріжемо навпіл помідори черрі , подрібнити будь-яку обрану Вами зелень і натремо сир .
Викладаємо грудку на сковороду ( маринад прибираємо ложечкою ) і обсмажуємо з двох сторін . Після додаємо помідори і кілька хвилин тушкуємо , щоб черрі стали м’якими і пустили сік .
Далі, засипаємо тертим сиром , закриваємо кришку і вимикаємо плиту.
Ви розумієте , про що я ? Так-так , сир розплавиться і розтечеться , що вже говорити про тих ароматах , які будуть наповнювати Вашу кухню.
Трохи присипати меленим перцем і подрібненими травами готове м’ясо.
Ось така краса вийшла у мене сьогодні. Приємного апетиту!