Смажена риба з овочами — відмінний обід з будь-яким гарніром і низькокалорійний легкий вечерю.

Інгредієнти
| Форель — 3 філе |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
| Борошно — 2-3 ст. л. |
| Оливкова олія — 3 ст. л. |
| Шинка — 200 г |
| Болгарський перець — 1 шт. |
| Часник — 2 зубчики |
| Лимонний сік — 1/2 лимона |
| Петрушка — 1 невеликий пучок |
Як приготувати Смажена риба з шинкою і болгарським перцем
Смажена риба форель з овочами і шинкою — змішання незвичайних інгредієнтів. Тим не менш, страва має право на існування, так що спробуйте приготувати, дуже смачно!
Покроковий рецепт

Філе риби вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком, обваляти в борошні.

У сковороді розігріти половину оливкової олії, обсмажити рибу до готовності (близько 3-4 хвилин з кожного боку), потім зняти зі сковороди і зберігати теплою.

Шинку дрібно нарізати. Перець очистити від серцевини, дрібно порізати кубиками. Часник почистити, дрібно порубати.

У сковороду, де смажилася риба, долити масло, що залишилося, викласти шинку, перець і часник, полити лимонним соком. Постійно помішуючи тушкувати на слабкому вогні близько 12-15 хвилин.

Петрушку помити, струсити воду, дрібно порубати, додати до смаженої суміші. Форель викласти на плоске блюдо, залити ветчинно-перцевим соусом. Подавати до столу гарячою. Приємного апетиту!