Смажена свиняча печінка

Смажена свиняча печінка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена свиняча печінка – рецепт швидкого вечері.

Інгредієнти

Печінка свиняча – 600 г
Борошно – 5 ст. ложок
Сіль – за смаком
Кінза свіжа – жменя
Чорний мелений перець – за смаком
Спеції – за бажанням

Як приготувати Смажена свиняча печінка

Фірмовий рецепт моєї подруги -смажена печінка, попередньо обвалена в борошні. Мені сподобалося, спробуйте і ви.

Покроковий рецепт

1. Печінка промити, видалити плівки, поріжте шматочками.

2. Посоліть, поперчіть печінка, обваляйте в борошні.

3. У сковороді розігрійте олію. Закиньте печінку і смажте близько 30 хвилин.

4. Приправте спеціями. Спробуйте на смак, може ще потрібно посолити.

5. Обов’язково спробуйте свинячу печінку на жорсткість. Якщо необхідно, можна додати трохи води і згасити печінку до готовності.

6. Подавати страву з гарніром з картоплі або рису, притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!