Смажена свиняча печінка – рецепт швидкого вечері.
Інгредієнти
Печінка свиняча – 600 г | |
Борошно – 5 ст. ложок | |
Сіль – за смаком | |
Кінза свіжа – жменя | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Спеції – за бажанням |
Як приготувати Смажена свиняча печінка
Фірмовий рецепт моєї подруги -смажена печінка, попередньо обвалена в борошні. Мені сподобалося, спробуйте і ви.
Покроковий рецепт
1. Печінка промити, видалити плівки, поріжте шматочками.
2. Посоліть, поперчіть печінка, обваляйте в борошні.
3. У сковороді розігрійте олію. Закиньте печінку і смажте близько 30 хвилин.
4. Приправте спеціями. Спробуйте на смак, може ще потрібно посолити.
5. Обов’язково спробуйте свинячу печінку на жорсткість. Якщо необхідно, можна додати трохи води і згасити печінку до готовності.
6. Подавати страву з гарніром з картоплі або рису, притрусивши січеною зеленню. Приємного апетиту!