Зі свіжого шпинату, арахісу і родзинок можна приготувати малокалорійний вітамінний салат, який рекомендується подавати в теплому вигляді.
Інгредієнти:
– мелений перець рожевий (3 м);
– листя шпинату (780 р);
– гімалайська сіль харчова (за смаком);
– арахіс (38 м);
– невеликі часточки часникові очищені (три штуки);
– ізюм темний (87 р);
– оливкова олія ароматне (38 мл).
Процес приготування:
Дуже ретельно промити темний родзинки, потім обсушити його, далі очистити від лушпиння арахіс, перекласти в ступку і розім’яти.
Тоненькими пластинками нарізати очищені часникові часточки, дуже ретельно промити листя шпинату, підсушити їх на ситі, потім зрізати у цього листового овоча всі самі тверді частини. Крупно нашаткувати шпинат, після цього поставити на середній вогонь сковороду, прогріти в ній оливкову олію, потім додати промитий ізюм і тертий арахіс, насипати нарізаний часник. При частому помішуванні обсмажувати вищеназвані інгредієнти протягом двох хвилин, потім додати нашатковану шпинат, перемішати і продовжити процес гасіння.
Як тільки листя шпинату зменшаться в розмірі, насипати за смаком перець, додати сіль, перемішати і подавати приготований вітамінний салат в теплому вигляді.