Томатно-полуничний смузі

Томатно-полуничний смузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Помідори – 1 шт (якщо маленький — 2 шт)
Полуниця – 1 чашка
Листя салату – лист
Мед – за смаком (можна цукор)
Йогурт – 1 чашка

Як приготувати Томатно-полуничний смузі

Корисний напій з яскравим ароматом полуниці та легким відтінком помідора. Може служити як холодний суп в жарку пору року.

Покроковий рецепт

У блендер покласти порізаний на шматочки помідорів, чисту полуницю, мед і салат.

Збити.

Додати йогурт, перемішати. Розлити по келихах. Смак напою поліпшується, якщо дати йому настоятися 5-10 хвилин.