Сік морквяно-яблучний з мякоттю

Сік морквяно-яблучний з мякоттю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сік з яблук і моркви з м’якоттю або по-іншому – смузі

Інгредієнти

Морква – 1,3 кг
Яблука – 1,3 кг

Як приготувати Сік морквяно-яблучний з м’якоттю

Я розкажу, як у домашніх умовах приготувати свіжовичавлений сік з овочів. Багато намагаються вибирати екологічно чисту їжу, піклуючись про своє здоров’я – це стало найбільш актуальним останнім часом, коли не вся продукція, що стоїть на прилавках магазинів корисна для нашого здоров’я. В ній достатньо “корисних” добавок – підсолоджувачів, стабілізаторів кольору, підсилювачів смаку і т. д.

Отже, що ж входить до складу нашого соку і як його готувати – дивіться нижче.

Покроковий рецепт