Для надання родзинки і пікантності смаку, додайте жменю чорносливу.
Інгредієнти
капуста білокачанна – 1/2-1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
томатна паста – 2 ст. л. | |
сіль, перець, спеції – за смаком |
Тушкована капуста – це справжній скарб з вітамінів і мікроелементів, дуже низькокалорійна і одночасно поживне блюдо. Але готувала її не так часто, трохи шкода часу, постійно потрібно стежити за процесом приготування, щоб не пригоріла і поступово закладати всі інгредієнти по черзі.
Але приготування за моїм рецептом спростить Вам життя і тушкована капуста буде на Вашому столі частіше, ніж зазвичай. Капуста виходить дуже ніжна і ароматна, просто тане у роті.
Можна додати і м’ясо, але час приготування збільшиться трохи, добре поєднується з реберцями або беконом.
Покроковий рецепт
Капусту порізати в довільному вигляді, я не сильно дрібно шаткую.
Цибулю нарізаємо кубиками.
Моркву тремо на дрібній тертці.
Складаємо овочі в рукав для запікання, зав’язавши з одного боку. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, спеції. Наливаємо 1.5 склянки води. Зав’язуємо рукав і ретельно перемішуємо.
Кладемо на деко і відправляємо в духовку на 45 хвилин, потім акуратно перевертаємо рукав на іншу сторону і ще хвилин 15 готуємо. Після приготування розрізами зверху рукав для запікання і залишаємо у вимкненій духовці на 10 хвилин.
Приємного апетиту!