Тушкована капуста в духовці, в рукаві

Тушкована капуста в духовці, в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для надання родзинки і пікантності смаку, додайте жменю чорносливу.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 1/2-1 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
томатна паста – 2 ст. л.
сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати Тушкована капуста в духовці, в рукаві

Тушкована капуста – це справжній скарб з вітамінів і мікроелементів, дуже низькокалорійна і одночасно поживне блюдо. Але готувала її не так часто, трохи шкода часу, постійно потрібно стежити за процесом приготування, щоб не пригоріла і поступово закладати всі інгредієнти по черзі.

Але приготування за моїм рецептом спростить Вам життя і тушкована капуста буде на Вашому столі частіше, ніж зазвичай. Капуста виходить дуже ніжна і ароматна, просто тане у роті.

Можна додати і м’ясо, але час приготування збільшиться трохи, добре поєднується з реберцями або беконом.

Покроковий рецепт

Капусту порізати в довільному вигляді, я не сильно дрібно шаткую.

Цибулю нарізаємо кубиками.

Моркву тремо на дрібній тертці.

Складаємо овочі в рукав для запікання, зав’язавши з одного боку. Додаємо томатну пасту, сіль, перець, спеції. Наливаємо 1.5 склянки води. Зав’язуємо рукав і ретельно перемішуємо.



Кладемо на деко і відправляємо в духовку на 45 хвилин, потім акуратно перевертаємо рукав на іншу сторону і ще хвилин 15 готуємо. Після приготування розрізами зверху рукав для запікання і залишаємо у вимкненій духовці на 10 хвилин.
Приємного апетиту!