У щуці дуже мало кісток,тому її добре готувати дітям. Юшка з щуки виходить навариста і не дуже жирна, як раз для маленьких непосид.

Інгредієнти
| Щука — 500 г |
| Картопля — 2-3 шт |
| Цибуля ріпчаста — 1 шт |
| Морква — 1/2 шт |
| Пшоно — 2 ст. л. |
| Сіль — 1 ч. л. |
| Кріп — за смаком |
| Сметана — за смаком |
Як приготувати Вуха
Мій син дуже любить рибу в будь-якому її прояві. Будь вона смажена або варена. Вуха – одне з його улюбленого страви з риби. Я хочу з вами поділитися своїм рецептом юшки з щуки. Дуже смачний і корисний суп.
Покроковий рецепт


Щуку обробити, помити. Покласти в каструлю з холодною водою і поставити варити на 30-40 хв. Після закипання зняти піну, посолити;




Овочі почистити, помити і нарізати. Моркву і цибулю нарізати кубиками, картопля – шматочками;

Пшоно помити;

Через 40 хв рибу вийняти, бульйон процідити. Овочі і пшоно покласти в бульйон і варити 30 хв;


З риби вийняти кістки, нарізати невеликими шматочками.
У тарілку з готовим супом покласти шматочок риби, кріп і сметану. Приємного апетиту!