Вуха

Вуха – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У щуці дуже мало кісток,тому її добре готувати дітям. Юшка з щуки виходить навариста і не дуже жирна, як раз для маленьких непосид.

Інгредієнти

Щука – 500 г
Картопля – 2-3 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1/2 шт
Пшоно – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Кріп – за смаком
Сметана – за смаком

Як приготувати Вуха

Мій син дуже любить рибу в будь-якому її прояві. Будь вона смажена або варена. Вуха – одне з його улюбленого страви з риби. Я хочу з вами поділитися своїм рецептом юшки з щуки. Дуже смачний і корисний суп.

Покроковий рецепт

Щуку обробити, помити. Покласти в каструлю з холодною водою і поставити варити на 30-40 хв. Після закипання зняти піну, посолити;

Овочі почистити, помити і нарізати. Моркву і цибулю нарізати кубиками, картопля – шматочками;

Пшоно помити;

Через 40 хв рибу вийняти, бульйон процідити. Овочі і пшоно покласти в бульйон і варити 30 хв;


З риби вийняти кістки, нарізати невеликими шматочками.

У тарілку з готовим супом покласти шматочок риби, кріп і сметану. Приємного апетиту!