У щуці дуже мало кісток,тому її добре готувати дітям. Юшка з щуки виходить навариста і не дуже жирна, як раз для маленьких непосид.
Інгредієнти
Щука – 500 г | |
Картопля – 2-3 шт | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Морква – 1/2 шт | |
Пшоно – 2 ст. л. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Кріп – за смаком | |
Сметана – за смаком |
Мій син дуже любить рибу в будь-якому її прояві. Будь вона смажена або варена. Вуха – одне з його улюбленого страви з риби. Я хочу з вами поділитися своїм рецептом юшки з щуки. Дуже смачний і корисний суп.
Покроковий рецепт
Щуку обробити, помити. Покласти в каструлю з холодною водою і поставити варити на 30-40 хв. Після закипання зняти піну, посолити;
Овочі почистити, помити і нарізати. Моркву і цибулю нарізати кубиками, картопля – шматочками;
Пшоно помити;
Через 40 хв рибу вийняти, бульйон процідити. Овочі і пшоно покласти в бульйон і варити 30 хв;
З риби вийняти кістки, нарізати невеликими шматочками.
У тарілку з готовим супом покласти шматочок риби, кріп і сметану. Приємного апетиту!