Солянка з ковбасою

Солянка з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо час не дозволяє приготувати повноцінну м’ясну солянку, то цей рецепт буде відмінним варіантом, так як є спрощеним аналогом класичного блюда з м’ясом. Отже, солянка з ковбасою…

Інгредієнти

сосиска – 4 шт.
картопля – 5 шт.
цибуля – 0,5 шт.
морква – 1 шт.
томатна паста – 2 ст. л
сіль – за смаком
перець – за смаком
цукор – за смаком
хмелі-сунелі – за смаком
кістки – 1 шт.

Як приготувати Солянка з ковбасою

Суп є одним з головних прийомів їжі для обіду, я не можу уявити собі щось інше на обід! Тому протягом усієї самостійного життя доводиться придумувати як максимально урізноманітнити свій раціон так,щоб було не складно і недовго приготувати. Солянка увійшла в мій раціон увійшла дуже несподівано раптово,я навіть не розуміла,що готую солянку. Усі потрібні інгредієнти опинилися у мене в холодильнику! Тільки я не змогла додати огірок,тому що не люблю варені огірки!

Покроковий рецепт

Нарізаємо невеликими шматочками сосиски, на цьому етапі ви можете використовувати не тільки сосиски ,але і ковбасу та м’ясо.
Обсмажуємо на сковороді ,щоб вийшла корочка,слідом додаємо нарізану цибулю і натерту моркву. Обсмажуємо як зажарку і слідом додаємо томатну пасту і тримаємо ще хвилину на вогні і відставляємо.

Ставимо варитися бульйон для солянки. Я використовую спинку і кість від грудки ,додаю сіль і лавровий лист. Під час кипіння знімаємо пінку ,щоб після готовності бульйон був не каламутним. Через пів години можна діставати кістки, обдирати від м’яса,яке додаємо в кінці додаємо картоплю, нарізану кубиками.

Варимо картоплю практично до готовності додаємо зажарку з ковбасою і м’ясом з кісток. В солянку з ковбасою додаємо спеції за смаком, у мене це сіль,перець,цукор, хмелі-сунелі і часник.

Супова солянка з ковбасою виходить густий,тому якщо ви любите пити суп,а не є,то ділите інгредієнти на два. Приємного апетиту!