Солянка з ковбасою

Солянка з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо невеликими шматочками сосиски, на цьому етапі ви можете використовувати не тільки сосиски ,але і ковбасу та м’ясо.
Обсмажуємо на сковороді ,щоб вийшла корочка,слідом додаємо нарізану цибулю і натерту моркву. Обсмажуємо як зажарку і слідом додаємо томатну пасту і тримаємо ще хвилину на вогні і відставляємо.

Ставимо варитися бульйон для солянки. Я використовую спинку і кість від грудки ,додаю сіль і лавровий лист. Під час кипіння знімаємо пінку ,щоб після готовності бульйон був не каламутним. Через пів години можна діставати кістки, обдирати від м’яса,яке додаємо в кінці додаємо картоплю, нарізану кубиками.

Варимо картоплю практично до готовності додаємо зажарку з ковбасою і м’ясом з кісток. В солянку з ковбасою додаємо спеції за смаком, у мене це сіль,перець,цукор, хмелі-сунелі і часник.

Супова солянка з ковбасою виходить густий,тому якщо ви любите пити суп,а не є,то ділите інгредієнти на два. Приємного апетиту!