Білокачанна капуста, тушкована по-східному

Білокачанна капуста, тушкована по-східному – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Капуста білокачанна, тушкована з прянощами по-східному

Інгредієнти

Капуста – 800 гр.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 2 шт.
Перець гіркий – 1 шт.
Куркума – щіпка
Коріандр – 1 ч. л.
Чорний перець – щіпка
Соєвий соус – 100 мл
Кетчуп – 50 мл
Сухий імбир – ½ ч. л.

Як приготувати Білокачанна капуста, тушкована по-східному

Дуже цікавий варіант всім відомого страви – тушкованої капусти, але з неповторним присмаком Сходу. Капуста виходить гостра, так що якщо робить для дітей, то краще відмовитися від перцю

Покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву помити, очистити. Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковороді на рослинному маслі до прозорості.


2. Моркву натерти на дрібній тертці і додати до цибулі.


3. Капусту тонко нашаткувати і додати до інших овочів.

4. Додати спеції і влити соєвий соус.


5. Додати кетчуп і порізаний на кільця гіркий перець. Все добре перемішати. Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Оскільки капуста була молода у мене це зайняло 20 хвилин.


6. При подачі посипати кунжутом.