Капусняк – польські щі з квашеної капусти з ковбасою

Капусняк – польські щі з квашеної капусти з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей суп обов’язково стане вашим улюбленим, так як має «багатий» аромат. Тільки уявіть собі – квашену капусту, ковбасу, бекон і овочі – все в одній каструлі цього наваристого супу!

Інгредієнти

ковбаса – 300 г
бекон – 150 г
бульйон курячий або м’ясний – 3 л
капуста квашена – 500 г
картопля – 3 середніх бульби
морква – 1 невелика
цибулина – 1 середня
часник – 2-3 зубчики
сіль – за смаком
рослинне масло – 2 ст. ложки
томатна паста – 1 ст. ложка т

Як приготувати Капусняк – польські щі з квашеної капусти з ковбасою