Вітамінно — тонізуючий напій

Інгредієнти
| чай чорний листовий — 30 гр |
| смородина — 50 гр заморожена |
| малина — 50 гр |
| виноград — за смаком |
| вишня — 200 гр |
| мед — за смаком |
| м’ята — гілочка |
Як приготувати Ягідний чай з м’ятою
А ви знали, що чай дуже корисний навіть влітку. Він тонізує і додає енергії.А якщо цей чай виготовлений на основі ягід, то витаминнй коктель піднімить не тільки енергію, але й імунітет. А гілочка м’яти посилить аромат і нерви заспокоїть.
Покроковий рецепт



Заморожені ягоди викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо очищеною водою. Ставимо на вогонь




Доводимо суміш до кипенияи дприкручиваем нагрівання. Даємо кипіти приблизно 20 хвилин. Після цього додаємо в каструлю з компотом чай. Вимикаємо нагрівання, накриваємо кришкою, даємо настоятися 20 хв.




Проціджуємо чай через дрібне сито, розливаємо в стакны і прикрашаємо веточкамт квіток м’яти і свіжими ягодами. Такий вітамінний коктель птем щодня. Занепад сил і застуда вам не загрожують.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!