Ягідний чай з мятою

Ягідний чай з мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вітамінно – тонізуючий напій

Інгредієнти

чай чорний листовий – 30 гр
смородина – 50 гр заморожена
малина – 50 гр
виноград – за смаком
вишня – 200 гр
мед – за смаком
м’ята – гілочка

Як приготувати Ягідний чай з м’ятою

А ви знали, що чай дуже корисний навіть влітку. Він тонізує і додає енергії.А якщо цей чай виготовлений на основі ягід, то витаминнй коктель піднімить не тільки енергію, але й імунітет. А гілочка м’яти посилить аромат і нерви заспокоїть.

Покроковий рецепт



Заморожені ягоди викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо очищеною водою. Ставимо на вогонь




Доводимо суміш до кипенияи дприкручиваем нагрівання. Даємо кипіти приблизно 20 хвилин. Після цього додаємо в каструлю з компотом чай. Вимикаємо нагрівання, накриваємо кришкою, даємо настоятися 20 хв.




Проціджуємо чай через дрібне сито, розливаємо в стакны і прикрашаємо веточкамт квіток м’яти і свіжими ягодами. Такий вітамінний коктель птем щодня. Занепад сил і застуда вам не загрожують.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!