Ягідний Десерт самбук Зимова вишня

Ягідний Десерт самбук Зимова вишня – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фруктове пюре, збиті яєчні білки, цукор, желатин. Все це збивається, охолоджується.. і божественний десерт готовий!

Інгредієнти

Ягода – 1 стакан ягід (в моєму випадку вишня і малина)
Цукор – 0,5 склянки
Курячий білок – 1 шт.
Вода – 0,5 склянки
Желатин – 1 желатин
Вишня – для прикраси
Цукрова пудра – за смаком

Як приготувати Десерт ягідний самбук Зимова вишня

Десерт, який не змусить себе чекати. Повітряний…ніжний…неповторний…

Покроковий рецепт

Желатин розпустити на водяній бані.

Ягоди подрібнити в блендері. Додати цукор і збити ще раз. (Цукор можна додати більше або менше, залежно від Вашого смаку і сорти ягід).

Білок відокремити від жовтка.

Білок збити і додати в ягідну масу.

Туди ж додати желатин.

Все гарненько збити до одержання пишної маси.

Самбук розлити і поставити на холод на 4 години. Перед подачею прикрасити вишнею і присипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!