Час приготування: 30 хвилин
Фруктове пюре, збиті яєчні білки, цукор, желатин. Все це збивається, охолоджується.. і божественний десерт готовий!

Інгредієнти
Кількість порцій: 2
| Ягода — 1 стакан ягід (в моєму випадку вишня і малина) |
| Цукор — 0,5 склянки |
| Курячий білок — 1 шт. |
| Вода — 0,5 склянки |
| Желатин — 1 желатин |
| Вишня — для прикраси |
| Цукрова пудра — за смаком |
Як приготувати Десерт ягідний самбук Зимова вишня
Десерт, який не змусить себе чекати. Повітряний…ніжний…неповторний…
Покроковий рецепт
1

Желатин розпустити на водяній бані.
2

Ягоди подрібнити в блендері. Додати цукор і збити ще раз. (Цукор можна додати більше або менше, залежно від Вашого смаку і сорти ягід).
3

Білок відокремити від жовтка.
4

Білок збити і додати в ягідну масу.
5

Туди ж додати желатин.
6

Все гарненько збити до одержання пишної маси.
7

Самбук розлити і поставити на холод на 4 години. Перед подачею прикрасити вишнею і присипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!