
Інгредієнти
| Свиняча вирізка — 400 м (приблизно) |
| Бекон — 10 смужок |
| Часник — 2 зубчики |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
Як приготувати Запечена свиняча вирізка у беконі
Покроковий рецепт
1

Вирізку помити, обсушити, натерти дрібно рубаним часником, сіллю, чорним перцем.
2

На столі розстелити фольгу. На фольгу викласти з нахлестом бекон. На бекон викласти м’ясо.
3

Вирізку обернути беконом.
4

Загорнути все у фольгу. Поставити запікатися в духовку на 40-50 хвилин при температурі 160 С. Охолодити, не розгортаючи фольгу.
5

М’ясну «ковбаску» нарізати потрібного розміру. Можна нарізати тоненько і подавати як нарізку.
Приємного апетиту!