Запечена свиняча вирізка у беконі

Запечена свиняча вирізка в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 400 м (приблизно)
Бекон – 10 смужок
Часник – 2 зубчики
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Запечена свиняча вирізка у беконі

Покроковий рецепт

Вирізку помити, обсушити, натерти дрібно рубаним часником, сіллю, чорним перцем.

На столі розстелити фольгу. На фольгу викласти з нахлестом бекон. На бекон викласти м’ясо.

Вирізку обернути беконом.

Загорнути все у фольгу. Поставити запікатися в духовку на 40-50 хвилин при температурі 160 С. Охолодити, не розгортаючи фольгу.

М’ясну “ковбаску” нарізати потрібного розміру. Можна нарізати тоненько і подавати як нарізку.
Приємного апетиту!