Борщ з куркою

Борщ з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ – “легендарне” страва традиційної слов’янської та української кухні.

Інгредієнти

Куряча гомілка (або інше куряче м’ясо) – 2.шт. (або більше – за смаком)
Капуста – 0,5-1.шт. (середній качан)
Морква свіжа – 0,5-1.шт. (середніх розмірів)
Буряк – 1-2.шт. (середніх розмірів)
Цибуля ріпчаста – 1.шт. (або більше – за смаком)
Томатна паста – 10-15.гр.
Часник – 1-2 зубчики (бажано свіжий)
Борошно – 1 ст. л. (необов’язково)
Олія соняшникова – 1-2 ст. л. (для обжарювання)
спеції – за смаком

Як приготувати Борщ з куркою