Заварний крем для торта

Заварний крем для торта – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заварний крем готується швидко, знадобляться всього 4 основних інгредієнта. Навіть непроханих гостей можна здивувати таким десертом.

Інгредієнти

Молоко – 0,5 л
Борошно – 50 г
Яйця – 3 шт.
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 ч. л.

Як приготувати Заварний крем для торта

Заварний крем – це простий рецепт смачного солодкого наповнювача для будь-якого торта, будь він з вафельних або печених коржів. Можна використовувати як доповнення до булочкам або ранкових круасанів.

Покроковий рецепт


Готуємо продукти. Молоко відразу кип’ятимо.

В цей час змішуємо яйця, цукор і борошно.

Коли молоко закипить, перелити в скляну ємність. Додаємо ванілін.

Перетерті інгредієнти повинні виглядати так.

Далі повертаємо молоко на плиту, робимо маленький вогонь.

Поступово додаємо яєчну суміш, постійно помішуючи. Варимо крем близько 20 хвилин, не більше.

Знімаємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури.

Їм можна змастити коржі, наприклад, які самостійно пекли на сковороді. Готовий торт відправити в холодильник на просочення на ніч за годину після приготування, щоб крем відразу не застиг.