Шоколадний торт бісквітний

Бісквітний шоколадний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт дуже простий, дуже смачний, просто одне задоволення, для тих, хто любить шоколад!

Інгредієнти

Борошно – 1 склянка
Цукор – 1 склянка
Яйце – 2
Сода – 0,5 ч. л
Розпушувач – 0,5 ч. л
Какао – 4,5 ст. л
Молоко – 0,5 склянки
Раст. олія – 3 ст. л
Темний шоколад – 300гр
Коньяк або ром – 3 ст. л.
Жирні вершки, 33% не менше – 0,5 л

Як приготувати шоколадний торт Бісквітний

Підготуйте всі інгредієнти, можете використовувати щось по своєму смаку, наприклад, горішки або сухофрукти.
Інгредієнти розраховані на форму 22-26см
Час приготування: 50-60хв

Покроковий рецепт

Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, соду, розпушувач, какао



Потім додаємо молоко, масло, яйця
Все перемішуємо міксером, тісто виходить рідке, як сметана
Заливаємо тісто у форму
Ставимо хвилин на 40 в духовку, температура 185-190 градусів


Приготування мусу:
Розтоплюємо шоколад на водяній бані
Вершки збити в густий крем, акуратно вилити шоколад, вершки, помішуючи ложкою, додати ром(коньяк)

Дастаем бісквіт з духовки, даємо йому охолонути. Зверху виливаємо мус, ставимо в холодильник на ніч.
Зверху можна посипати какао, або зрізати краї від бісквіта і зверху обкласти дрібними грудочками (як на фото)