Шоколадний торт бісквітний

Бісквітний шоколадний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте всі інгредієнти, можете використовувати щось по своєму смаку, наприклад, горішки або сухофрукти.
Інгредієнти розраховані на форму 22-26см
Час приготування: 50-60хв

Покроковий рецепт

Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, соду, розпушувач, какао



Потім додаємо молоко, масло, яйця
Все перемішуємо міксером, тісто виходить рідке, як сметана
Заливаємо тісто у форму
Ставимо хвилин на 40 в духовку, температура 185-190 градусів


Приготування мусу:
Розтоплюємо шоколад на водяній бані
Вершки збити в густий крем, акуратно вилити шоколад, вершки, помішуючи ложкою, додати ром(коньяк)

Дастаем бісквіт з духовки, даємо йому охолонути. Зверху виливаємо мус, ставимо в холодильник на ніч.
Зверху можна посипати какао, або зрізати краї від бісквіта і зверху обкласти дрібними грудочками (як на фото)