Красивий і смачний торт Зебра

Пиріг зебра є одним з найсмачніших тортів, які можна приготувати вдома.

Інгредієнти

сметана – 200 грам
цукор – 200 грам
яйця – 2
склянку борошна – 2
банку згущеного молока – 1
сода – 1 ч. л.
какао – .

Як приготувати Красивий і смачний торт “Зебра”

Приготувати торт “Зебра” будинку, аж ніяк, не найгірша ідея. На святковому торжестві також є місце для торта, однак покупні торти бувають не найкращої якості і складу, так і краще приготувати страву самому, вклавши в нього любов. Домашня випічка є одним з найприємніших речей у світі, адже це дуже приємно – бачити, як зусилля не пройшли дарма і як з кожним разом, куштуючи приготовану вами їжу, людина стає щасливішою (адже смачна їжа підвищує гормон щастя). Приготувавши пиріг будинку, можна точно знати, що за склад у цього продукту і не боятися його споживати. Також одним його “відмітною якістю є дизайн – пиріг носить назву “Зебра” з-за того, що має “смужку”.

Покроковий рецепт

Перемішати і гарненько збити тісто, тим самим замісивши його.

Тісто розділити, краще всього ножем, на дві однакові частини. Розмістити у дві різні миски.

В одну з частин тесту додати 1 столову ложку какао і добре перемішати, щоб не було грудочок або чогось подібного.

Взяти той посуд, в якій ви будете випікати пиріг – бажано щось більш поглиблене, але це індивідуально – і почати “робити” сам пиріг: взявши звичайну столову ложку, вливати по черзі кожну з частин тесту – спочатку ложку однієї з частин тесту, а зверху іншу частину тіста – таким чином, ніби тісто розтікатися і набувати візерунок смужки.

Дивіться також:  Дієтичний пиріг з вівсянки без борошна!

Ложки, краще взяти дві різні, щоб з тіста, в одну з частин якого було додано какао, не потрапляла частина іншого тіста і навпаки, тим самим змішуючись – смак трохи деформується і загубиться колір.

Використавши все тісто і закінчивши приготування торта, залишилося лише покласти його в духовку і випікати. Випікати торт потрібно при 180 градусах 40 хвилин.

Коли торт буде готовий, його можна прикрасити будь-якої посипкою для надання вигляду урочистості і смаку.

Гості будуть здивовані таким тортом, а ви отримаєте масу компліментів на свою адресу з приводу прекрасного і смачного пирога.
Приємного апетиту!