Красивий і смачний торт Зебра

Красивий і смачний торт Зебра – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перемішати і гарненько збити тісто, тим самим замісивши його.

Тісто розділити, краще всього ножем, на дві однакові частини. Розмістити у дві різні миски.

В одну з частин тесту додати 1 столову ложку какао і добре перемішати, щоб не було грудочок або чогось подібного.

Взяти той посуд, в якій ви будете випікати пиріг – бажано щось більш поглиблене, але це індивідуально – і почати “робити” сам пиріг: взявши звичайну столову ложку, вливати по черзі кожну з частин тесту – спочатку ложку однієї з частин тесту, а зверху іншу частину тіста – таким чином, ніби тісто розтікатися і набувати візерунок смужки.

Ложки, краще взяти дві різні, щоб з тіста, в одну з частин якого було додано какао, не потрапляла частина іншого тіста і навпаки, тим самим змішуючись – смак трохи деформується і загубиться колір.

Використавши все тісто і закінчивши приготування торта, залишилося лише покласти його в духовку і випікати. Випікати торт потрібно при 180 градусах 40 хвилин.

Коли торт буде готовий, його можна прикрасити будь-якої посипкою для надання вигляду урочистості і смаку.

Гості будуть здивовані таким тортом, а ви отримаєте масу компліментів на свою адресу з приводу прекрасного і смачного пирога.
Приємного апетиту!