Пиріг з повидлом на молоці

Пиріг з повидлом на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пишний, м’який і ароматний, солодкий пиріг з повидлом, приготований за цим рецептом, здивує ваших гостей своєю ніжністю і смаком.

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 2 ст. плюс близько 0,5 ст. для замісу тіста
Яйце куряче – 2 шт. плюс 1 яйце для змазування пирога
Маргарин – 85 гр.
Молоко – 2/3 ст.
Цукровий пісок – 1/3 ст.
Дріжджі сухі швидкодіючі – 11 гр.
Сіль – 1/3 ч. л.
Масло вершкове для змащування форми і готового пирога
Повидло (варення) – 200 гр.

Як приготувати Пиріг з повидлом на молоці