Морквяний пиріг з кунжутом

Морквяний пиріг з кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Неймовірно ніжний, ароматний і легкий у приготуванні морквяний пиріг з кунжутом. Навіть морквина чиститься швидко в передчутті ласощі ;)))

Інгредієнти

Морква – 2 великі виходить 250-300 грам
Кунжут – 1 пачка = 125 грам
Цукор – 80-100 грам Якщо морква солодка, кладу менше цукру
Яйце – 1 шт
Борошно – 200 грам
Маргарин – 120 грам
Ванілін – 1 пачка = 2 грами
/Розпушувач – 1 ст. ложка Іноді заміняю содою, гашеного 1 ч. ложкою лимонного соку

Як приготувати Морквяний пиріг з кунжутом