Яблучний тарт з корицею

Яблучний тарт з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт не залишить нікого байдужим, ви здивуєтеся, що не використовуючи білу муку і цукор можна приготувати чудовий, дуже смачний і ароматний тарт.

Інгредієнти

Полбяна борошно(можна замінити будь-який інший) – 4 ст. л.
Кукурудзяне борошно(можна замінити будь-який інший) – 3 ст. л.
Оливкова олія – 1 ст. л.
Окріп – 60 мл
Мед – 4 ст. л.
Сода – 1/4 ч. л.
Невеликі яблука – 2 шт
Кориця – За смаком

Як приготувати Яблучний тарт з корицею

Дуже смачний і корисний тарт без цукру і пшеничного борошна з яблуками і корицею готується дуже швидко, а результат обов’язково порадує ваших близьких.

Покроковий рецепт

Змішуємо всі сухі інгредієнти.

Вливаємо оливкова олія 2 ст. л меду.

Поступово вводимо окріп. Замішуємо тісто, воно повинно бути тугим.

Викладаємо у форму.

Яблука очищаємо від шкірки і насіння, тонко ріжемо і викладаємо по колу.

Поливаємо залишилися медом і посипаємо корицею.

Випікаємо в духовці при температурі 180° 20 хвилин.
Наливаємо чай і насолоджуємося ароматним тартом.