Шоколадний манник з маком

Шоколадний манник з маком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Манник широко відомий простотою приготування. Проте, якщо додати пару інгредієнтів, то з “повсякденного” пирога він з легкістю перетворюється в святковий торт!

Інгредієнти

Яйця – 2 штуки
Кефір – 1 склянка
Манна крупа – 1 склянка
Цукор – 1,5 склянки
Мак – 100 грам
Сода – 1 чайна ложка
Оцет – погасити соду
Ванільний ароматизатор або ванільний цукор – 5 крапель або 1 пакетик
Какао – 2 чайні ложки з гіркою
Вершкове масло – змазати форму
Ягідний сироп – 150 грам

Як приготувати Шоколадний манник з маком