Шоколадний пиріг з кокосовою стружкою на молоці

Шоколадний пиріг з кокосовою стружкою на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний шоколадний пиріг із заварним кремом на основі чорного шоколаду

Інгредієнти

Какао-порошок – 2 ст. л.
Молоко – 250 мл
Яйця – 2 шт.
Борошно – 300 г
Масло вершкове – 80 г
Цукор – 100 г
Масло рослинне – 60 мл
Сода – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Оцет яблучний – 2 ст . л.
Кокосова стружка – 1 упаковка
Шоколад – 100 г
Цукор – 100 г
Молоко – 500 мл
Яйця – 4 шт.
Борошно – 2 ст . л.

Як приготувати Шоколадний пиріг з кокосовою стружкою на молоці