Шоколадний пиріг з кокосовою стружкою на молоці

Шоколадний пиріг з кокосовою стружкою на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Борошно просіяти, змішати з какао, цукром, сіллю і содою.

2. В борошняну суміш додати яйця, розм’якшене вершкове масло, рослинна олія і яблучний оцет. Все добре перемішати міксером на великій швидкості.

3. Застелити форму для випічки пергаментним папером, змастити рослинним маслом і поставити в попередньо розігріту до 160 градусів духовку на 60 -80 хвилин.


4. Поки печеться торт – готуємо заварний крем. Шоколад розтопити з молоком і цукром.


5. Зняти з вогню. У глибокій мисці змішати яйця, борошно 2 столові ложки молока. Добре збити. Додати яєчну суміш у молоко з шоколадом. Знову поставити на вогонь і варити крем до загустіння.


6. Дістати корж з форми, розрізати на дві частини. Змастити заварним кремом між коржами і полити зверху. Посипати кокосовою стружкою.

7. Пиріг готовий, можна пригощати гостей!