«Жульєн»в булочках з курячим м’ясом і сиром просто смакота.

Інгредієнти
| Булочки — 2 шт | |
| Гриби — 5 середніх | |
| Філе куряче — 1 шт | |
| Сир твердий — 100 гр | |
| Молоко — 150 мл | |
| Масло вершкове — 30 гр | |
| Борошно — 4 ст ложки | |
| Сіль і спеції — за смаком | |
| Масло рослинне для обсмажування |
Такий вид «Жульєна» можна подавати як у вигляді закуски (наприклад, в тарталетках), так і самостійною стравою у великих булочках.
Покроковий рецепт

Продукти. Гриби можна вибрати будь-які, справа смаку. Я купила консервовані печериці, відразу нарізані. Філе перед приготуванням обов’язково сполоснути проточною водою. Сир теж можна будь-який, головне, щоб він плавився. Булочки я вибрала злакові, так як вони корисніші.

Нарізати філе і гриби невеликими шматочками, а сир натерти на крупній тертці.


Далі обсмажуємо філе і гриби окремо, в невеликій кількості раст.масла.

Готуємо соус «Бешамель». Для цього 150 мл молока підігріваємо, потім всипаємо потроху борошно і відразу перемішуємо вінчиком (щоб не було грудочок). Далі перчимо і солимо за смаком, закидаємо 30 гр вершкового масла і знову збиваємо. (Я додала з спецій в соус, розмарин)*
Тепер потрібно вирізати м’якоть з булочок, але акуратно, щоб дно у них не було прозоре. Потім змащуємо їх соусом.
Інгредієнти викладаємо в такому порядку: філе, потім солимо і поливаємо соусом, потім гриби, їх теж поливаємо соусом, а зверху тертий сир.
В розігріту до 150 градусів духовку ставимо запікатися булочки на 10 хвилин. Страва готова!