Фаршировані баклажани, перець і помідори

Фаршировані баклажани, перець і помідори – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми часто готуємо фарширований болгарський перець, але навіть не підозрюємо, що можна нафарширувати і інші овочі, наприклад: кабачки, помідори, баклажани…

Інгредієнти

Рослинне масло – 1-2 столові ложки рослинного або топленого масла
Баклажан – 6 маленьких баклажанів (близько 12 см в довжину і 4 см в діаметрі)
Болгарський перець – 6 середніх зелених
Помідори – 6 великих
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Для начинки:
Рослинна олія – 4 столові ложки
Баранина або яловичина – 700 р (фарш)
Ріпчаста цибуля – 2 середніх цибулини, очищені і дрібно нарізані
Зелений перець чилі – 1 середній зелений перець, дрібно нарізаний
Помідори – Залишилася серцевина від вирізаних помідор
Базилік – 1 склянка (нарізаного свіжого)
Горох нут – 1/2 склянки готового гороху нут
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Фаршировані баклажани, перець і помідори