Ми часто готуємо фарширований болгарський перець, але навіть не підозрюємо, що можна нафарширувати і інші овочі, наприклад: кабачки, помідори, баклажани…
Інгредієнти
Рослинне масло – 1-2 столові ложки рослинного або топленого масла | |
Баклажан – 6 маленьких баклажанів (близько 12 см в довжину і 4 см в діаметрі) | |
Болгарський перець – 6 середніх зелених | |
Помідори – 6 великих | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Для начинки: | |
Рослинна олія – 4 столові ложки | |
Баранина або яловичина – 700 р (фарш) | |
Ріпчаста цибуля – 2 середніх цибулини, очищені і дрібно нарізані | |
Зелений перець чилі – 1 середній зелений перець, дрібно нарізаний | |
Помідори – Залишилася серцевина від вирізаних помідор | |
Базилік – 1 склянка (нарізаного свіжого) | |
Горох нут – 1/2 склянки готового гороху нут | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Фаршировані баклажани, перець і помідори
Сторінка: 1 2