Фаршировані млинці з ковбаскою і сиром

Млинці, приготовані на антипригарній сковороді без додавання масла.

Інгредієнти

Тісто
Молоко — 1 л
Яйця — 2 шт
Цукор — 100 г
Борошно — 350 г
Олія соняшникова — 25 мл
Начинка
Помідор — 1 шт
Сир — 150 г
Ковбаса — 200 г
Майонез — 200 г
Зубчик часнику — 1 шт

Як приготувати Фаршировані млинці з ковбаскою і сиром

Млинці з начинкою дуже смачні і швидкі в приготуванні. Ніжна текстура млинців і гостра начинка. Хороший варіант їжі для пікніка, або ситного перекусу на роботі.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти для тіста…


Замішуємо тісто.
Змішуємо яйця, цукор і масло. Додамо просіяне борошно, але не всю, а половину. Повинно вийти щільне тісто. Тепер поступово вливаємо 250 мл молока (воно має бути кімнатної температури). Добре перемішати, у вас буде виходити однорідна, тягуча маса. Додамо ще трохи борошна, потім молока. І так чергуємо, поки не утвориться готове тісто. Якщо у вас воно вийшло рідкуватим, додайте ще борошна. Такий процес приготування тіста сприяє отриманню однорідної маси без грудок.

Необхідні інгредієнти для ковбасно-сирної начинки…


Сир і ковбасу натираємо на крупній тертці, помідор нарізаємо кубиками. Так само нарізаємо і часник, додаємо в майонез і перемішуємо. Далі змішуємо всі інгредієнти разом. Начинка готова.



Етап: смажимо млинці і загортаємо начинку.
Смажимо млинці на антипригарній сковороді, при смаженні млинців не використовуйте масло, воно додано в тісто. Смажити на середньому вогні, приблизно 30 секунд з кожної сторони. Намагайтеся робити млинці тонкими.

Починаємо загортати начинку на млинці. Покласти начинку посередині, накрити одне стороною млинця, потім іншою стороною.


І звертаємо в трубочку.


Млинці готові. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Млинці, фаршировані свинячим фаршем і грибами