Фарширований лаваш

Швидка і калорійна закуска, з якою зможе впоратися будь-яка господиня.

Інгредієнти

Лаваш — 2 аркуша
Куряче яйце — 1 шт.
Майонез — 2 ст. л.
Крабові палички — 200 гр.
Свіжий огірок — 1 шт.

Як приготувати Фаршировані лаваш

Вірменський лаваш продається в будь-якому магазині і з нього можна приготувати різноманітну і ситну закуску. Я люблю поєднання соковитих овочів з рибними або м’ясними продуктами. У цьому варіанті для начинки використовувала крабові палички, яйця і свіжий огірок. Замість огірка можна взяти помідор. Цінителі зеленого салату можуть додати ще й листя. Також у майонез можна додати зелений свіжий кріп, який додасть незвичайний аромат (у мене його не виявилося в холодильнику).

Покроковий рецепт

Готовий лаваш змащую жирним майонезом.

Куряче яйце опускаю в кухоль з холодною водою і ставлю його варитися. Воно повинно бути крутим, тому після закипання яйце вариться 15 хвилин. Потім тру його на крупній тертці.

Огірок тонко шаткую. Якщо шкірка тверда, тоді її можна зрізати.

Крабові палички розморожую і розкручую на пласти. На змащений лаваш викладаю по черзі натерте яйце, крабові палички і огірок. Туго скручую лаваш і злегка його притискаю, щоб всі інгредієнти прилипли один до одного. Закручувати потрібно з боку викладеного яйця. Прибираю готову ковбаску в холодильник як мінімум на 30 хв. Після цього дістаю фарширований лаваш і розрізаю його, щоб вийшли маленькі рулетики. Подаю їх в охолодженому вигляді до першого або другого блюда.

Дивіться також:  Оселедець маринована з прянощами, по-домашньому.