Баклажани, запечені з помідорами і часником

Баклажани, запечені з помідорами і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Баклажани, запечені з помідорами і петрушкою – чудова закуска на вечерю

Інгредієнти

Баклажани – 2 шт.
Помідори – 4 шт.
Петрушка – 4-5 гілочок
Часник – 5-6 зубчиків
Оливкова олія – 2 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Баклажани, запечені з помідорами і часником

Дуже легкий і простий рецепт запечених овочів. Всього три інгредієнти – і виходить красива і корисна закуска або основне блюдо. Це приклад того, як з найбільш простих і буденних продуктів, проявити трохи фантазії, можна приготувати маленький шедевр

Покроковий рецепт

1. Баклажани помити, зрізати попку і хвостик. Нарізати пластинами товщиною 5-6 мм, зробити надрізи. Натерти сіллю одну сторону.

2. Помідори і петрушку помити. Помідори нарізати скибочками, петрушку дрібно порубати. У мисці змішати помідори з петрушкою. Додати видавлений часник і оливкову олію, посолити і перемішати.

3. Викласти пластини баклажанів на деко, застелене пергаментом і розкласти на них начинку з помідорів. Запекти в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

4. Виймаємо…


5. Подати гарячими. Хоча така закуска гарна і в холодному вигляді.