Салат-коктейль з лосося та редису

Салат-коктейль з лосося та редису – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий морський салат з сьомги і авокадо з чудовою ароматною заправкою.

Інгредієнти

Авокадо – 1/2 шт.
Редис – 5 шт.
Слабосолона сьомга – 30 г
Для заправки
Оливкова олія – 4 ст. л.
Сік лайма – за смаком
Цедра лайма – 1/2 лайма
Мед – 1 ст. л.
Коріандр – 1 / 2 ч. л.
Сіль – за смаком
Кріп – гілочка
Журавлина – кілька штук

Як приготувати Салат-коктейль з лосося та редису

Цей салат дуже просто і легко готувати. А якщо у вас завалялися в холодильнику авокадо і червона рибка, сама доля велить його приготувати. Авокадо і червона риба добре поєднані, а ароматна заправка робить салат ще більш привабливим і смачним.

Покроковий рецепт

Приготувати соус. Оливкова олія змішати коріандром. Додати мед, терту цедру лайма і його сік. Посолити, поперчити.

Гарненько перемішати.

Редис натерти на крупній тертці. Авокадо і червону рибу нарізати тонкими смужками.

Шари викласти в «кільце». Хай вибачать мене кухаря за таке кулінарне кільце (з пластикової пляшки)… Шар авокадо, посолити. Шар редиски і шар сьомги.

Зняти кільце. Полити заправкою. Посипати журавлиною і рубаним кропом. Подавати до столу.