Салат з груші

Як приготувати Салат з груші

Склад:

– груша-1 шт.
– вершки 50 мл
– жменя кедрових горішків
– сир з блакитною цвіллю 50 гр.
– куркума.
– оливкова олія.
– салат лоло россо.
– листя руколи
– суміш перців.

Приготування.

Першим ділом нарізаємо грушу на слайсы. Трьох-чотирьох слайсів буде достатньо. І будемо їх обсмажують на оливковій олії з додаванням куркуми. Куркума додасть колір і приємний аромат. Іншу частину груші нарізаємо тонкими смужками для салату.

Наливаємо оливкову олію на розпечену сковороду, додаємо куркуму і обсмажуємо грушу. Вона повинна вийде злегка хрусткою. Викладаємо її на серветку, щоб з неї скло масло.
В іншій сковороді обсмажуємо кедрові горішки в оливковій олії.
Для соусу нам потрібно в окремій ємності змішати натуральні вершки, сир, суміш перців і доводимо все це до легкого кипіння.

З’єднуємо блюдо.
В окремій мисці змішуємо нарізану грушу, листя салату і листя руколи. Поливаємо їх соусом. Перемішуємо.
Викладаємо салат гіркою на тарілку. По краях салату кладемо обсмажені слайсы груші. Зверху посипаємо горішками.
Всім бажаємо приємного апетиту.

Дивіться також:  Баварський салат з помідорів, сосисок і сиру