Сподіваюся, вам сподобається мій вегетаріанський зелений салат із стручкової квасолі з шпинатом і зеленим горошком.
Інгредієнти
зелена стручкова квасоля – 250 г | |
зелений горошок (свіжий або заморожений) – 250 г | |
листя шпинату – 50 г | |
Для заправки: | |
червоний цибуля – 1/2 голівки дрібно нарізаного | |
гірчичних насіння – 1 чайна ложка | |
червоний перець чилі – 1 маленький або порошок за смаком | |
оливкової олії – 3 столові ложки | |
насіння нігелли (чорний кмин) – 1 чайна ложка | |
коріандр – за смаком | |
часник – 1 зубчик | |
терта цедра лимона – з 1 лимона | |
подрібненого естрагону – 2 столові ложки | |
велика морська сіль – за смаком |