Легке і дуже ніжне морозиво з ароматною дыньки і зрілого банана рекомендується включити в дитяче меню в літній час.
Інгредієнти
маленька стигла диня самого солодкого сорту – 250 грам | |
зрілий великий банан без темних плям – 1 штука | |
дитячий сирок – 300 грам |
Легке і дуже ніжне морозиво з ароматною дыньки і зрілого банана рекомендується включити в дитяче меню в літній час.
Покроковий рецепт
Почистити зрілий банан, потім від шкірки, а також від насіння очистити солодку диньку, нарізати всі ці плоди шматками довільного розміру, пюрировать ці компоненти блендером.
Додати в бананово-динне пюре сирок, збити все ще раз.
Перелити приготовану ніжну масу в самий відповідний пластиковий контейнер, щільно закрити кришкою або харчовою фольгою.
Відправити ніжний десерт в морозильну камеру приблизно на шість годин, причому кожні півгодини його потрібно перемішувати кулінарної лопаткою.
Перекласти приготоване бананово-динне морозиво набрати ложкою для морозива і подавати до столу.