Десерт з каштанів з кремом і морозивом

Десерт з каштанів з кремом і морозивом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий, вишуканий десерт у французькому стилі можна приготувати з каштанів, а доповнити це ласощі рекомендується ароматним кавово-коньячним кремом і морозивом.

Інгредієнти

коньяк – 3 ст. ложки найкращої якості
каштани – 150 г
тонкомолота борошно пшеничне – 1 ст. ложка з гіркою просеянная
вершки – 8 ст. ложок найжирніші
дуже міцний свіжозварену каву – половина склянки
фруктоза або цукрова пудра – 3 ст. ложки
велике куряче яйце – 2 штуки сире
морозиво – будь-яке

Як приготувати Десерт з каштанів з кремом і морозивом