Цей рецепт печива добре підійде для людей, які дотримуються посту або не вживають яйця.

Інгредієнти
| банан — 1 шт | |
| мед — 2 ст. л. | |
| борошно — 2 склянки | |
| цукор — 1/2 склянки | |
| розпушувач — 1/2 чайної ложки |
Робила це печиво часто. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, то цей рецепт – прекрасний варіант. Він дуже простий і його можна приготувати разом з дітьми. Правда, мед майже не відчувається в ньому, а ось банан надає цьому печінкою незвичайний аромат і смак.
Покроковий рецепт


Беремо один середній банан, кладемо його в миску і розминаємо виделкою до кашоподібного стану.

До банану додаємо мед і перемішуємо.



В бананово-медову суміш додаємо цукор, борошно і розпушувач. Замішуємо тісто, щоб не прилипало до рук. Цукру можна додати менше або більше, на ваш розсуд.

Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5-7 мм, Якщо буде тонше, то при запіканні буде підсихати.

Беремо формочки, якщо є, і вирізаємо з тіста фігурки. Ми з синочком вирізали чаркою кружечки. На деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.


Випікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 175 градусів.

Подаємо до чаю, кави або молока. Приємного апетиту!