Цей рецепт печива добре підійде для людей, які дотримуються посту або не вживають яйця.
Інгредієнти
банан – 1 шт | |
мед – 2 ст. л. | |
борошно – 2 склянки | |
цукор – 1/2 склянки | |
розпушувач – 1/2 чайної ложки |
Робила це печиво часто. Якщо треба щось швидко приготувати до чаю, то цей рецепт – прекрасний варіант. Він дуже простий і його можна приготувати разом з дітьми. Правда, мед майже не відчувається в ньому, а ось банан надає цьому печінкою незвичайний аромат і смак.
Покроковий рецепт
Беремо один середній банан, кладемо його в миску і розминаємо виделкою до кашоподібного стану.
До банану додаємо мед і перемішуємо.
В бананово-медову суміш додаємо цукор, борошно і розпушувач. Замішуємо тісто, щоб не прилипало до рук. Цукру можна додати менше або більше, на ваш розсуд.
Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5-7 мм, Якщо буде тонше, то при запіканні буде підсихати.
Беремо формочки, якщо є, і вирізаємо з тіста фігурки. Ми з синочком вирізали чаркою кружечки. На деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
Випікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 175 градусів.
Подаємо до чаю, кави або молока. Приємного апетиту!