Дорада, фарширована овочами і запечена в духовці.
Інгредієнти
Риба Дорада – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Спеції – за смаком (рибна) | |
Петрушка – за смаком | |
Помідори – 1 великий | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Рослинне масло – 1-2 ст. л. | |
Цибуля зелена – 10 г |
Як приготувати Дорада, фарширована овочами
В даному блюді самий довгий процес – це патрати рибу. Але результат вас не розчарує.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Розрізати зверху рибу не дорізуючи до кінця, вийняти кістки.
Посолити, поперчити, приправити.
Всередину покласти гілочки зелені.
Нарізати кільцями помідори і цибулю, нафарширувати рибу.
Зафіксувати край розрізу зубочистками. Полити лимонним соком.
Викласти рибу на деко, полити олією. Поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
На кружечки свіжого помідора викласти готову рибу. Подавати з лимоном, злегка присипавши зеленню. Приємного апетиту!