Час приготування: 45 хвилин
Дорада, фарширована овочами і запечена в духовці.

Інгредієнти
Кількість порцій: 2
| Риба Дорада — 2 шт. |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за бажанням |
| Спеції — за смаком (рибна) |
| Петрушка — за смаком |
| Помідори — 1 великий |
| Ріпчаста цибуля — 1 шт. |
| Лимон — 1 шт. |
| Рослинне масло — 1-2 ст. л. |
| Цибуля зелена — 10 г |
Як приготувати Дорада, фарширована овочами
В даному блюді самий довгий процес — це патрати рибу. Але результат вас не розчарує.
Покроковий рецепт
1

Необхідні інгредієнти…
2

Розрізати зверху рибу не дорізуючи до кінця, вийняти кістки.
3

Посолити, поперчити, приправити.
4

Всередину покласти гілочки зелені.
5

Нарізати кільцями помідори і цибулю, нафарширувати рибу.
6

Зафіксувати край розрізу зубочистками. Полити лимонним соком.
7

Викласти рибу на деко, полити олією. Поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
8

На кружечки свіжого помідора викласти готову рибу. Подавати з лимоном, злегка присипавши зеленню. Приємного апетиту!