Яловича печінка з грибами

.

Інгредієнти

Печінка яловича – 300 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Гриби – 150 г (печериці)
Сметана – 3 ст. л.
Вода – 1 стакан
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Яловича печінка з грибами

Ніжна яловича печінка з картопляним пюре.

Покроковий рецепт

Печінку перекрутити двічі на м’ясорубці. Посолити, поперчити, додати яйце. Перемішати.

Додати борошно. Повинна вийти консистенція, як тісто на оладки.

Посмажити млинець на сковорідці на олії з обох сторін.

Повторити, поки не закінчиться тісто.

Млинці нарізати на шматочки.

Промити і нарізати гриби.

Обсмажити їх на рослинній олії до золотистого кольору.

Поки смажаться гриби нарізати дрібно цибулю і натерти моркву.

Додати обидва компоненти до грибів. Смажити ще 5 хвилин.

У склянці з водою розвести 3 столові ложки сметани. Додати трохи солі, спецій.

Вилити суміш в сковороду і тушкувати 15 хвилин. При необхідності досолити.

Подавати печінку з картопляним пюре. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рис з лаймом і кунжутом