Індичка, запечена в духовці з апельсинами

Індичка, запечена в духовці з апельсинами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Індичка – популярна страва на Різдво в країнах Європи і Америки. Спробуйте і ви запекти ароматну цілу індичку в духовці.

Інгредієнти

Індичка – 1 шт. (або велика курка)
Сік яблучний – 3 чашки (або яблучний сидр)
Вода – 1,5 л (холодна)
Розмарин – 4 ст. л. (свіжих листків)
Часник – 5 зубчиків
Сіль – 1 мірна ложка
Цукор – 2 мірні ложки
Перець горошок – 3 ст. л.
Лавровий лист – 5 шт.
Апельсин – шкірка 3-х великих апельсинів

Як приготувати Індичка, запечена в духовці з апельсинами