Індичка, запечена в духовці з апельсинами

Індичка, запечена в духовці з апельсинами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Скоро чудове свято – Різдво! Час чарівництва і творіння чудес… Сьогодні я поділюся своїм чарівним рецептом – методом маринаду індички. Індичка виходить фантастично соковита, в рецепті збалансована солодкість і солоність. Ви повинні довіряти мені. Я роблю його 3-й раз на кожне Різдво. Моя сім’я дуже любить цю страву з індички!

Кілька важливих речей, які потрібно пам’ятати:
1. Вибір замороженої індички ніколи не є хорошою ідеєю, тому що заморожена птах оброблена розчином натрію. Є звичайно деякі органічно заморожені індички, в яких значно нижча концентрація натрію. Вибір за Вами.
2. Добре вимочити натрієву індичку!

Покроковий рецепт