Млинці, приготовані на молоці і за цим рецептом виходять тоненькими. Варіанти начинок можуть бути самими різними. Сьогодні розповім як приготувати млинці з шинкою і сиром.
Інгредієнти
молоко – 1 літр | |
дріжджі – 1/2 пакетика | |
сіль – за смаком | |
цукор – 1 ст. ложка | |
яйця – 2 шт | |
борошно – 400 гр | |
соняшникова олія – 100 гр | |
вершкове масло – 5 гр | |
сир – 150 гр | |
шинка – 150 гр |
Вся моя сім’я обожнює традиційне російське блюдо – млинці. Ми їх любимо у всіх варіаціях. Сьогодні поділюся рецептом тоненьких млинців з шинкою і сиром.
Покроковий рецепт
Готуємо тісто для млинців. Змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці. Молоко, дріжджі, яйця, цукор, сіль і просіяне борошно. Ретельно починаємо заважати все. Не повинно бути грудочок. Можна використовувати міксер, віночок. Після того як тісто стане без грудочок додаємо 1 ст. ложку соняшникової олії і знову перемішуємо. У результаті повинно вийти ось таке тісто.
Змащуємо олією розігріту сковороду і смажимо тоненькі млинці. Потрібно набирати половину ополоника. Кожен млинець змащуємо вершковим маслом.
Натираємо на крупній тертці, шинку і сир. Змішуємо всі разом.
Загортаємо в кожен млинець начинку, формуємо конвертик і обсмажуємо за 20 секунд з обох сторін.
З такої кількості інгредієнтів у мене вийшла ціла гора млинців.